Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/f/2/vsstriathlon.se/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Avgifter

Medlemsavgiften till Väsby SS (moderklubben) för 2016 är 250 kr . Utöver detta tillkommer 350 kr/år i triathlonavgift för de som inte simtränar med klubben, eller 1400 kr/år för de som deltar i simträningen. För barn och ungdomar är triathlonavgiften 500 kr/år.

OBS! På grund av stor ökning av antal medlemmar har vi för närvarande kö till simträningen, och kan inte erbjuda plats på simträningarna för nya medlemmar. Vi hoppas kunna hitta en lösning på detta inom kort.

Tävlinglicens (krävs för att få tävla i tävlingsklasser) löser man själv genom Svenska Triathlonförbundet och den kostar 320 kr och 200 kr för ungdomar (16-17 år).

För att locka så många som möjligt till att tävla går klubben in och betalar tävlingslicens för medlemmar som tävlat för Väsby SS Triathlon i minst 3 Sverigerankingklassade tävlingar föregående år.