Grattis till våra SM medaljörer

Under fredagens träning för barn och ungdommar fick vi besök av våra unga urstarka triathleter. Fantastiska förebilder för de yngre men även för de vuxna. Självklart passade vi på att dela ut prispengar för deras fantastiska prestationer under tävlingsäsongen 2019

Marie Carlsson som till vardags bor och tränar i Falun tog två silvermedaljer i seniorklass, ett i Uppsala och ett i Linköping. Marie är en självklar förebild för våra unga triathleter

Marie Carlsson tvåfaldig SM medaljör 2019

Emil Frayon som till vardags bor och studerar på RIG i Motala vann två medaljer i en och samma tävling – Linköping. Han vann Silver och Brons i två olika klasser. Detta är möjligt eftersom starten gick samtidigt och han var snabb nog att vinna silvermedalj i sin egen klass och brons i klassen över honom.

Emil Frayon Silver och Brons i Linköping

Tilda Månsson tog ett kliv in i SM 2019 och vann silvermedalj i Linköping. Hon har visat att hon är att räkna med och är en av Väsby SS Triathlons mest lovade unga tjejer.

Tilda Månsson Silvermedaljör i Linköping 2019

Johan Melinder som studerar vid RIG i Motala vann en bronsmedalj i Linköping. Johan var också med i ett av Väsby SS Triathlons tre ungdomslag i stafett. Klubben anmälde 5 stafettlag till Linköping triathlon varav tre lag bestod i tre rena ungdomslag. Johan har varit med i Väsby SS Triathlons barn- och ungdomsgrupp från början och det är så spännande att se hur han vuxit upp och börjat ta plats på SM