Arena Games Triathlon, Väsby

Här kan du ladda ner och läsa inbjudan

Final, Herrar.

Final Damer

Arena Games Triathlon

Arena Games Triathlon, är ett pilotprojekt där vi testar tävlingsformen Arena Triathlon. Projektet finansieras med stöd från RF och partners – Medley (simhall), Wahoo (cyklar), Mylna Sport (löpband) och Maurten (energi). Det är ett unikt samarbetsprojekt mellan Väsby SS Triathlon och Svenska Triathlonförbundet. Vi som arrangörer gör detta för att visa upp vår idrott och lära oss mer om att arrangera event med utrustning för virtuella tävlingar.

Eventet kommer att genomföras den 25:e mars på Medley Vilundabadet i Upplands Väsby. Vi startar dagen med kvalheat för dam, resp. herr (4 aktiva/heat) och avslutar med finaler. Från kvalheaten går de 6 snabbaste damer, resp. herrar vidare till final. Placering 1-4 kommer att köra A-final (dam resp herr) och placering 5-6 går till B-final (mixad dam/herr).

För att delta måste varje deltagare ha:

1. Egen Zwift-profil

2. Tävlingslicens från Svenska Triathlonförbundet

3. Bära sin förenings klubbkläder

Kostnad: 0 kronor

Tid: 10:00-17:00

Anmälan: Begränsat antal platser

Anmälan öppnar: 11:e februari 10:00

Vi har ett fåtal platser att tillgå så vänta inte med att anmäla dig. Du kan inte se om du fått en plats direkt när du gjort din anmälan (du får ett meddelande från Mittlopp att din anmälan är registrerad) utan måste invänta bekräftelsemailet från STF för att säkert veta att du fått en plats. Det kommer så fort loppet är fullt, senast 21/2. Vi kommer ha en reservlista.

Kvalheat och B-final innebär

Start 1: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

Kort paus

Jaktstart: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

A-final innebär

Start 1: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

Kort paus

Start 2: 1 km löp, 2 km cykel, 100 m simning

Kort paus

Jaktstart: 100 m simning, 2 km cykel, 1 km löp

Visst låter det spännande! Vi hoppas på ett fartfyllt och publikvänligt event, kanske detta blir något att bygga vidare på som ett tillskott i vår idrott som gör att vi kan förlänga säsongen.

Vi ses där,

Väsby SS Triathlon

Svensk Triathlon – Världens Bästa