Inloggningssida

Medlemmar som har ett konto i WordPress kan logga in för att, beroende på roll, lägga upp nya inlägg, ändra och ta bort gamla eller administrera siten. Vill du skapa ett konto, kontakta Webmaster.

Hur det fungerar

Inlägg

Sidan är uppbyggd av inlägg. När du är inloggad hamnar du på sidans ”Panel”. Där väljer du ”Inlägg -> Skapa nytt” för att göra ett nytt inlägg. Fyll i en passande rubrik och sedan är inlägget uppbyggt av block för text, bilder med mera. I högerspalten under rubriken ”Dokument” väljer du sedan vilken kategori inlägget ska tillhöra.
För komplicerat? Inga problem skicka din text och eventuella bilder till Webmaster så får du hjälp att lägga upp inlägget.

Alla medlemmar uppmuntras att publicera inlägg om deras upplevelser från tävlingar. Skapa inläggen och välj kategori ”Tävlingsrapporter” så inläggen enkelt kan hittas och sorteras.

Försök att använda minst en bild i varje inlägg. Blir roligare så, framförallt när man delar inlägget på social medier.

Bloggar

Har du en egen blogg får du gärna den inlagd i hemsidans bloggroll ”Medlemsbloggar”. Skicka i så fall ett mail till Webmaster.

Backup

Webhotellet tar backup varje natt för skydd mot crasher mm. Däremot är det inte enkelt att hämta tillbaka inlägg och annat från enstaka sidor om vi själva exempelvis tagit bort för mycket. Det kommer att tas en backup lite då och då av databasen, men tänk efter noga innan du tar bort något.