Vuxna

Vi riktar oss till både de som tävlar på motionsnivå och till de som som satsar lite mer.

Tobias Marklund
Tobias Marklund

Vårt syfte är att främja våra medlemmars träning och tävling i triathlon, duathlon och liknande idrotter. Detta innebär att alla medlemmar har sin egen individuella målsättning där vissa enbart tävlar på korta sträckor i tävlingsklass, SM och RM men också andra nationella tävlingar utan mästerskapsmärke. Andra medlemmar inriktar sig på motionsnivå medan det finns de som vill satsa på medel- och långdistans sk. ironman.

Mia Fogel
Mia Fogel

Triathlon, som består av tre discipliner; simning, cykel och löpning och där alla tre grenar utförs i följd utan avbrott, räknas till uthållighetsidrotten. Av naturliga skäl kommer många av våra medlemmar från en bakgrund i någon av de tre idrotterna.

Väsby SS Triathlons deltagare i VM Ironman Kona Hawaii

Året runt har vi organiserad sim- och löpträning och när vädret och underlaget tillåter – cykelpass. Vi strävar efter att ha så mycket samarbete med andra föreningar och klubbar som möjligt där vi bjuder in till våra träningspass och erbjuder stöd med tränare och deltagare. Under sommaren utökar vi även simverksamheten med öppet vatten simning till badet vid Bollstanässkolan.

Daniel Swahn
Daniel Swahn

Du är välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om vår verksamhet.