Avgifter

Medlemsavgiften till Väsby SS (moderklubben) för 2016 är 250 kr . Utöver detta tillkommer 350 kr/år i triathlonavgift för de som inte simtränar med klubben, eller 1400 kr/år för de som deltar i simträningen. För barn och ungdomar är triathlonavgiften 500 kr/år.

OBS! På grund av stor ökning av antal medlemmar har vi för närvarande kö till simträningen, och kan inte erbjuda plats på simträningarna för nya medlemmar. Vi hoppas kunna hitta en lösning på detta inom kort.

Tävlinglicens (krävs för att få tävla i tävlingsklasser) löser man själv genom Svenska Triathlonförbundet och den kostar 320 kr och 200 kr för ungdomar (16-17 år).

För att locka så många medlemmar som möjligt till att tävla betalar klubben tävlingslicens för medlemmar som föregående år placerat sig på minst 3 tävlingar. För att räknas som att placera sig på tävling gäller:

  • Placering i tävlingsklass (ej motionsklass)
  • Tävlingen ska vara sanktionerad av Svenska triathlonförbundet eller internationell tävling som går under ITU (International triathlon union)
  • Inom triathlon, duathlon eller som medlem i stafettlag 

Klubben betalar även ut medaljpengar till seniormedlem/mar som erhållit pallplats på Svenskt Mästerskap (ej RM) eller av ITU sanktionerat mästerskap.