Allmän information

Tänkte uppdatera er lite om vad som är på gång i klubben:
 
1. Årsmöte – det stundar ett årsmöte söndagen den 20/3 kl. 15 i Smedby konferens. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna. En av frågorna vi kommer att behandla är bytet av logga. Vi kommer att rösta om detta. Vänligen se mejlet för mer info.
 
2. VSS har erbjudit triathlonsektionen att bemanna en post vid deras styrelsemöten. Detta ser vi som ett bra sätt att utveckla samarbetet med moderklubben. Anders åtar sig detta uppdrag.
 
3. Duathlon – Nikklas och Mikael jobbar vidare med tävlingsplaneringen. De behöver all hjälp de kan få i form av funktionärer så tveka inte att ställa upp söndagen den 1/5. Utan funktionärer blir det ingen tävling, så enkelt är det!
 
4. Klubbvärd – efter önskemål från olika håll har klubben beslutat sig för att instifta en ny roll i klubben, nämligen den som s.k. klubbvärd. Klubbvärdens roll är i nuläget aningen luddig men tanken är att denna person ska vara spindeln i nätet som kan hjälpa nya medlemmar att orientera sig bland klubbens alla aktiviteter och begivenheter. En form av länk mellan allt som pågår i klubben. Nya medlemmar ska kunna höra av sig till klubbvärden för att få hjälp. Försökskanin för denna roll under 2016 är Simon Borg. Honom når ni på simonborg@hotmail.com
 
5. Mekkväll – Pontus Bohlin kommer att få glänsa som mekguru under en kväll i april, då tanken är att vi ska samla (i första hand) alla ungdomars föräldrar för en genomgång av basic cykelkunskap. Detaljer kring detta är inte spikat men räkna med en mekkväll i april.
 
Väl mött
Styrelsen g. Simon