Prisutdelning för mästerskapsmedaljer

Elin Malmström, Tilda Månsson, Hampus Månsson (Paul Frayon saknas på bilden) Guld-laget i SM stafett 2021

Fredagen den 17:e december var det traditionell prisutdelning i simhallen Vilundabadet. 2021 hade klubben två stafettlag som stod på pallen i Linköping. Guldlag som bestod av Tilda Månsson, Paul Frayon, Elin Malmström och Hampus Månsson. Tog emot prispengar av klubben, tyvärr hade Paul Frayon inte möjlighet att närvara på bild.

Tilda Månsson, Paul Frayon, Elin Malmström och Hampus Månsson

Klubben hade 6 anmälda lag till stafett SM i Linköping varav två lag stod på prispallen.

Bronsmedaljörerna bestod av Helena Rylander, Jonas Rylander, Andrea Möllerberg och Martin Törnqvist. Bronslaget vann 375 kr vardera (även om Jonas kritade dit några extra nollor på sitt kort). Det var helt klart äran som var viktigast för bronsmedaljörerna och ett tydligt mål för nästa säsong då de ska försvara sin tredjeplats i stafett SM.

På stafett SM tävlar alla i seniorklass vilket gör det möjligt att vinna prispengar från klubben. Jonas, Andrea och Martin stod alla på pallen för sina individuella placeringar på sprintdistans i Linköping men RM medaljer belönas enbart med äran!

Helena Rylander, Jonas Rylander, Andrea Möllerberg och Martin Törnqvist
Alla tre stafettlag på prispallen i Linköping

Det delades också ut prispengar för individuella prestationer

Prispengar för placeringar på mästerskap både nationellt och internationellt delades också ut. Tilda Månsson, Hampus Månsson och Paul Frayon var de i Väsby SS Triathlon som stått på pallen på mästerskapstävlingar 2021

Paul Frayon

Priskort och brev signerat av Ordförande Sara Andersson VSS Tri till Paul Frayon

Först ut var Paul Frayon som tyvärr inte hade möjlighet att närvara vid prisutdelningen. Paul vann totalt 3’100 kr för Guld i ungdoms SM i Linköping och Silver i junior SM Duathlon. Dessutom vann han 1’250 kr som lagmedlem i stafettlaget som vann guld i Linköping.

Stort grattis Paul!

Hampus Månsson

Hampus Månsson

Hampus vann 5’000 kr för sina placeringar på mästerskap 2021. Guld i junior SM i Linköping, Guld i seniorklassen duathlon SM, Arlandastad duathlon. Dessutom vann han 1’250 kr som lagmedlem i stafettlaget som vann guld i Linköping.

Hampus på väg över mållinjen under stafett SM i Linköping

Hampus Månsson hade en säsong som gick upp och ner. När han var på topp var han helt överlägsen! På EM i Kitzbühel och VM i Quarteira lyckades han inte pricka in formen riktigt som han önskade men gjorde ändå bra insatser.

Stort grattis Hampus!

Tilda Månsson

Tilda Månsson efter VM silver i Quarteira, Portugal

Den som stod på pallen flest gånger på mästerskap 2021 var Tilda Månsson som hade en fantastisk tävlingssäsong 2021.

Tilda Månsson

Tilda Månsson vann totalt 10’000 kr för sina mästerskapsplaceringar 2021. Tilda vann en silvermedalj i junior EM i Kitzbühel, Österrike, guldmedalj i seniorklassen SM i Linköping, guldmedalj i seniorklassen duathlon SM Arlandastad duathlon samt en silvermedalj i junior VM i Quarteira, Portugal. Dessutom vann hon 1’250 kr för sin insats som lagmedlem i SM stafett i Linköping.

Tilda i Mål i Kitzbühel junior EM

Stort grattis Tilda!

Tack alla fantastiska medlemmar för era starka prestationer på mästerskap 2021. Vilken härlig underhållning ni gett oss!