Crawlkurs för vuxna I oktober startar vi en ny omgång med crawlkurser för vuxna.

Crawlkurs med inriktning mot Triathlon, Open Water eller Swimrun

I oktober startar vi en ny omgång med crawlkurser för vuxna. Målet är att klara av att simma i öppet vatten. Vi startar en nybörjarkurs och samtidigt en fortsättningskurs. Vill du till 2021 prova på ett Triathlon, Swimrun eller Vansbrosimmet (Svensk Klassiker) då är det hög tid att börja lära grunderna i crawl.

Simning är första grenen av tre i ett triathlon

Har du redan grunderna i crawl men vill kunna få hjälp med att ta simningen till nästa nivå är fortsättningskursen ett bra alternativ. Har du gått en crawlkurs hos oss eller VSS tidigare finns möjligheten att fortsätta utveckla dig själv som simmare.

Simning i öppet vatten

Instruktör för Crawl-kursen är Gustav Frödeberg tillsammans med några medlemmar i Väsby SS Triathlons ungdomsgrupp. Gustav ingår i VSS elitsimmarlag och stöttar med spetskompetens till Väsby SS Triathlons ungdomsträning i simning. Gustav är en mycket uppskattad tränare och instruktör. Han har en bra förmåga att förklara och möta dig som simmare på den nivå just du befinner dig.

Gustav Frödeberg
  • Lördagar 15:00 – 16:00
  • Första tillfället 17 oktober
  • 9 tillfällen.
  • Pris 1895 kr.

Våra kurser sker i Vilundabadet, Upplands Väsby, lördagar kl. 15:00-16:00, kursen innehåller 9 tillfällen och kostar 1895 kr. All teknik och träning utförs med fördel i bassäng. I priset ingår fritt inträde till Vilundabadet under kursens gång.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla er till kursen. För mer information eller om ni har frågor läs mer på informationssidan.

* = Obligatorisk uppgift.

Förnamn*

Efternamn*

E-post*

Födelsedatum, 10-siffriga*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Telefon

Jag är medlem i Väsby SS Triathlon eller Väsby SS*

JaNej

Skriv gärna några rader om din tidigare erfarenhet av crawl och ambitioner med träningen.

Verifiera genom att skriva koden nedan och tryck på Skicka:

captcha