Crawlkurs för vuxna hösten 2020

Crawlkurs med inriktning mot Triathlon, Open Water eller Swimrun

I oktober startar vi en ny omgång med crawlkurser för vuxna där målet är att klara av att simma i öppet vatten. Vi startar en nybörjarkurs och kommer samtidigt hålla en fortsättningskurs.

Planerar du att prova på ett Triathlon, Swimrun eller Vansbrosimmet (Svensk Klassiker) under 2021 då är det hög tid att börja lära grunderna i crawl nu.

Simning är första grenen av tre i ett triathlon

Har du redan grunderna i crawl men vill kunna få hjälp med att ta simningen till nästa nivå är fortsättningskursen ett bra alternativ. Har du gått en crawlkurs hos oss eller VSS tidigare finns möjligheten att fortsätta utveckla dig själv som simmare.

Om kursen

Våra kurser sker i Vilundabadet, Upplands Väsby, lördagar kl. 15:00-16:00, kursen innehåller 9 tillfällen och kostar 1895 kr. All teknik och träning utförs med fördel i bassäng. Du kan välja mellan nybörjarkurs eller fortsättningskurs, kurserna går parallellt på samma tid och plats.

I priset ingår fritt inträde till Vilundabadet under kursens gång.

  • Lördagar 15:00 – 16:00
  • Första tillfället 17 oktober
  • 9 tillfällen.
  • Pris 1895 kr.
  • Medley Vilundabadet, Upplands Väsby

Simtränare

Gustav Frödeberg

Gustav Frödeberg (huvudtränare crawlkursen)
Instruktör för Crawl-kursen är Gustav Frödeberg tillsammans med några medlemmar i Väsby SS Triathlons ungdomsgrupp. Gustav ingår i VSS elitsimmarlag och stöttar med spetskompetens till Väsby SS Triathlons ungdomsträning i simning. Gustav är en mycket uppskattad tränare och instruktör. Han har en bra förmåga att förklara och möta dig som simmare på den nivå just du befinner dig.

Klicka på knappen för att komma till anmälan:

Frågor

Har du frågor om kursen går det bra att mejla till Nikklas Jorme; nijo(a)vsstriathlon.se

Om Öppet Vatten simning

Det är klokt att inte ge sig ut på öppet vatten och försöka lära sig simma själv. Även mycket erfarna triathleter simmar tillsammans, inte bara för att få sällskap utan för att det är säkert! Anmäler du dig till vår crawlkurs ingår medlemskap i VSS och Väsby SS Triathlon och som medlem får du flera förmåner och kan välja att få bli en i gänget. När sommaren kommer flyttar vi vår simträning ut till Bollstanäs- eller Kairobadet i Upplands Väsby och där är alla medlemmar välkomna att vara med och träna öppet vatten simning.