Bokningssystem på simningen

Hej,

det är många som hört av sig till klubben och vill bli medlemmar och börja träna med Väsby SS Triathlon, och det är ju jättekul. Samtidigt vill vi inte att det ska bli för fullt på simbanorna under simpassen. Efter mycket funderande har vi därför bestämt att införa ett bokningssystem (typ som för spinningpass på gym). Detta för att fler ska kunna testa på triathlon, och självklart träna och tävla med Väsby SS Triathlon.

 

Bokningssystemet fungerar på följande sätt:

1.) Sex dagar före varje simpass skickas ett mail från Bokat.se ut till alla som är betalande träningsmedlemmar. I mailet finns en länk där man kan svara om man kommer på passet eller inte. Det finns 24 platser (6 pers per bana) till varje pass, och först till kvarn gäller.

2.) Man får bara vara bokad på två pass i taget.

3.) Bokar man en plats, och sen inte dyker upp, så riskerar man att bli ”avstängd” i två veckor (dvs man kommer inte kunna boka en plats under denna period)

 

Första mailet kommer att gå ut på söndag 18/11. Om du på söndag eftermiddag inte fått något mail från Bokat.se så kontakta Martin Z eller Nigge (det beror isåfall sannolikt på att vi inte har din e-post adress, eller att den vi har är gammal/felaktig).

 

Under November kommer vi testa systemet, och om det fungerar så kör vi ”skarpt” i december och då tar vi även in de medlemmar som idag står på kö.