Triathlonläger för barn

Anmälan till tavling@vsstriathlon.se ange: namn, personnummer och kontaktuppgifter

Alla kan prova på triathlon! Du behöver inte vara bäst på att simma, cykla eller springa men du måste vilja kämpa för att klara av och ta dig igenom alla tre grenar. Tjejer och killar i åldrarna 7-12 år är välkomna till sommar dagläger i Bollstanäs där vi kommer träna triathlon med inslag av både lek och lite allvar. Vi kommer erbjuda två tillfällen under en vecka i juli 2019

V. 28

Grupp 1 mån 8 juli till ons 10 juli 700 :-

Grupp 2 ons 10 juli till 12 juli 700 :-

Rabatterat pris för medlem i Väsby SS Triathlon 600:-

Du bör vara beredd på att kunna delta under hela veckan – vi vill fördelar barnen i de två olika grupperna. Max 20 barn per grupp

Tider     

Grupp 109:00 – 15:00 (måndag och tisdag) 08:00 – 12:00 (onsdag)

Grupp 210:00 – 14:00 (onsdag) 09:00 – 15:00 (torsdag och fredag)

Plats Bollstanäsbadet

Vad ingår i priset?

Varierad och rolig träning på land och i vatten

Mellanmål i form av frukt och dryck

T-shirt

 (lunch ingår ej utan alla tar med egen mat)

Våra ledare på lägret

Som ledare för lägret kommer du få lära känna 4 av Väsby SS Triathlons främsta triathleter i ungdomssektionen. Alla fyra läser på gymnasiet och har själva tränat i klubben sedan de var små. Vi kommer även ha två vuxna medlemmar som överser och ansvarar för säkerheten.

Anmälan görs via mejl till tavling@vsstriathlon.se ange namn, personnummer och kontaktuppgifter.

Några krav

Deltagare måste uppfylla krav på att vara simkunnig! Simkunnig innebär dels att kunna simma 200 meter på djupt vatten. Då vi kommer ha simträning i öppet vatten, sk OW är det bra om barnen har en våtdräkt men inget krav. Vi kommer försöka ha några våtdräkter att låna ut men vi kan inte garantera alla storlekar. Har du funderingar kring simträningen kontakta oss i förväg.

Barnen måste ha en cykel och en hjälm. Cykeln ska vara hel, i lämplig storlek för föraren och ha fungerande bromsar. Alla bär godkänd hjälm när vi cyklar! Vi har inget krav på särskild cykel för triathlon – kan du cykla till skolan på din cykel funkar den här!

Till löpträningen behövs inget mer märkvärdigt än anpassade kläder för löpning och ett par skor att springa i. Vi kommer springa mestadels på grusvägar.

Välkommen!