Simtränare till Väsby simsällskaps Triathlonsektion

Vill du vara med och utveckla triathlonsektionens barn och ungdomsverksamhet, med fokus på simträning? Då är du kanske vår nya simtränare i Väsby SS Triathlon. Vi erbjuder en timanställning med ansvar för simträning 3-4 tillfällen i veckan.

Om dig

Du har erfarenhet av att lära ut simning och i synnerhet simträning mot Öppet vatten. Du brinner du för konditionsidrott. Du vill vara med och bygga upp en grupp. I samarbete med föreningen vill du arbeta för att locka nya unga medlemmar att komma och träna med oss. Du är välkomnande som person samt bra på att stärka och lyfta medlemmar som vill bli bättre på att simma.

Om Väsby SS Triathlon

Väsby SS Triathlon är en sektion inom Väsby simsällskap och har funnits sedan 1996. Vi bedriver vår simträning inomhus i Vilundabadet, Upplands Väsby. På sommaren flyttar vi ut en del av vår simträningsverksamheten till Bollstanäsbadet, Kairobadet eller andra lämpliga platser för öppet vatten. Vi har en stor grupp med Masters som tävlar på olika nivåer och med inriktningar på olika distanser. Vi har en barn- och ungdomsverksamhet som kan delas in i två grupper – en inriktning på bredd och motion och en elitgrupp som tävlar i världscuptävlingar eller siktar på att nå till internationella tävlingar. Flera träningstillfällen sker tillsammans men med uppdelade pass. Elitgruppen bjuder ofta in till sina träningspass men har egen tränare och träningsupplägg.

Triathlonsektionen har uppdelad träning där barn och ungdomar och masters (vuxna) har olika träningstillfällen. Ofta bjuder vi in alla medlemmar till de flesta träningspassen men vissa träningspass är enbart för barn och ungdomar.

Tjänsten har oreglerad arbetstid och följer verksamhetens tider vilket innebär arbete på kvällar, tidiga mornar och helger när uppdraget så kräver.

Vill du själv kunna få träna simning erbjuds du att få simma med våra masterstriathleter på deras träningstider.

Låter detta intressant?

Vänligen skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Väsby Simsällskaps Klubbchef Sophie Lai (sl@vss.se). Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa till Sophie på 072-299 2862. Du kan även ringa Nikklas Jorme på 070-4691103 som kan svara på mer specifika frågor om Triathlonsektionen.

Ansök senast 30 november 2023, men notera att urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!