Tävlingslicens 2021 – Deadline 4 April


Tävlingslicens 2021 – Deadline 4 April

”Sektionsmedlem som föregående år placerat sig på minst tre av Triathlonförbundets sanktionerade tävlingar i tävlingsklass och eller internationell tävling som går under ITU (International Triathlon Union), inom triathlon, duathlon eller som medlem i stafettlag får för kommande året licensavgiften bekostad av sektionen”

Då det varit svårt att genomföra 3 tävlingar under 2020 så får man inför 2021 räkna tävlingar genomförda under 2019 och 2020.

Ni som kvalificerat er för detta och vill nyttja förmånen under 2021 fyller i ansökningsformuläret SENAST den 4 april. Därefter administrerar klubben anmälan och betalning till Triathlonförbundet.

(Ni andra som har för avsikt att tävla under 2021 tecknar er licens på vanligt vis via Triathlonförbundet. Tänk på att licensen även är en försäkring vid organiserad träning. Dvs licens är bra även om man inte tävlar: https://www.svensktriathlon.org/tavling/tavlingslicens/ )

Denna information publiceras på klubbens hemsida och facebookgrupper. Dessutom görs ett mailuskick via Sportadmin. Formuläret skall endast ifyllas en gång.