Webbshop inför 2023 öppen tom 16/12

Nu är webbshopen för beställning av klubbkläder inför säsongen 2023 öppnad. Planen är att stänga shopen den 16e December. Leveransen beräknas i slutet av Febrauri.

Priserna i webbshopen är rabatterade och förutsätter att det beställs minst 3 exemplar av varje plagg (dam, herr, ungdom och barn räknas separat). Om vi inte uppnår 3 exemplar av det plagget finns en risk att du kommer behöva betala fullpris. Hittils har La Chemise varit väldigt generösa och gjort så att vi inte har behövt betala extra för de plagg som inte har kommit upp till den gränsen.

Som vanligt går det att beställa kläder utanför våra ”officella” beställningsfönster. Det är bara att ta kontakt med Patrik på Le Chemise och lägga en beställning.

Utprovning

För utprovning av kläder får man åka till La Chemise inne i Stockholm för att prova ut kläderna.

Beställning

Webshopen är uppdelad i Herr, Dam, Barn och Elit/Ungdom. Om ni vill beställa från till exempel både herr och dam så är det bara att hoppa mellan dem. Allt läggs i samma varukorg.

Alla kläder i shopen kommer att såklart vara tryckta med vår design, även om det inte alltid ser ut så på bilderna.


Herr
https://cycling.lachemise.se/collections/vasby-ss-tri

Dam
https://cycling.lachemise.se/collections/vasby-ss-tri-dam

Barn
https://cycling.lachemise.se/collections/vasby-ss-tri-kids

Elit/Ungdom
https://cycling.lachemise.se/collections/vasby-ss-tri-elit-ungd

Vid beställning kan ni ange ”Delivery method: Ship” så att kläderna skickas hem till er. Det kostar 100kr extra att få kläderna hemlevererade. Alternativet är att själv åka till La Chemise inne i Stockholm och hämta upp kläderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *