Arlandastad duathlon 2020 flyttas till 1/5 2021

Premiärdatumet för Arlandastad duathlon 2020 flyttas till 1/5 2021

Det är med anledning av det rådande smittskyddsläget i Sverige med skärpta krav på att förhindra smittspridningen som vi måste flytta tävlingsdatumet för SM/RM Arlandastad duathlon framåt i tiden. Duathlontävlingen 1 maj 2020, Arlandastad kommer därför ställas in!

Beslutet har tagits av arrangören Väsby SS Triathlon i samråd med Svenska triathlonförbundet. Samtidigt har STF beslutat att Väsby SS Triathlon kommer på nytt få förtroende att arrangera SM/RM i duathlon 2021 vid Arlandastad testtrack II – tävlingsdatum för SM/RM i duathlon blir därför 1/5 nästa vår.

Vi vill uppmana alla att ha förståelse för att, just nu arbetar alla arrangörer i triathlon-Sverige under mycket oförutsägbara och svåra omständigheter. Den mest akuta omständigheten är regeringens restriktioner mot offentlig sammankomst.

Slutligen vill Väsby SS Triathlon och Arlandastad duathlon uppmana alla att på egen hand och gemensamt i era triathlonklubbar hålla humöret uppe, fortsätta träna, komma ut och simma, cykla och springa så fort ett tillfälle ges.

Arlandastad duathlon

Läs mer på arlandastadduathlon.se

Läs mer om nyheten på Svenska triathlonförbundets hemsida